Modelbouwland

Nieuwsbrief aanvragen en Bouwpakketten reserveren

Elk jaar bengen de diverse producenten van bouwpakketten zoals Italeri en Revell etc. nieuwe bouwpakketten op de markt. Over het algemeen is het enerzijds niet exact duidelijk wanneer de nieuwe producten daadwerkelijk verschijnen in het desbetreffende jaar en anderzijds wat de prijs zal zijn.

U kunt bij modelbouwland daarom uw favoriete bouwpakket(ten) reeds reserveren. Modelbouwland houdt voor u in de gaten wanneer de door u gewenste bouwpakket(ten) daadwerkelijk op de markt verschijnen. Modelbouwland heeft immers regelmatig contact met de verschillende producenten en de groothandel.

Het enige dat u hoeft te doen is het gewenste bouwpakket te reserveren. U voldoet via het reserveringssysteem een kleine aanbetaling van € 5,- (en de verzendkosten) waarna u uiteraard  automatisch op de hoogte wordt gebracht van het feit dat het desbetreffende bouwpakket kan worden geleverd aan u. 

Mocht u zich bedenken, omdat u simpelweg de prijs van het bouwpakket te hoog vindt, dan wordt uw aanbetaling (en uiteraard de verzendkosten) aan u teruggestort. Een reservering verplicht u dus tot niets! Bent u tevreden met de vastgesetelde prijs, dan zendt modelbouwland u de restant betaling waarna het bouwpakket aan u wordt geleverd. Voor het overzicht van de nieuwe producten klikt u hier.

Wenst u op de hoogte te worden gebracht van alle nieuwe bouwpakketten die uitkomen, dan vult u onderstaand formulier in. U ontvangt van ons automatisch per e-mail (periodiek) een update van alle nieuwe bouwpakketten zodra ze op onze website beschikbaar zijn.
 


Revell modelbouw   Italeri modelbouw   Tamiya modelbouw  Fujimi modelbouw  Dragon modelbouw  Hassagawa modelbouw Pm model modelbouw

Minicraft modelbouw  Lindberg modelbouwAcademy modelbouw  Testors  Trumpeter modelbouw  Vallejo  Aoshima modelbouw