Modelbouwland

Referenties

René uit Amsterdam

Ik bestelde mijn eerste bouwdoos via modelbouwland op een vrijdag en ik ging er van uit dat ik deze pas de volgende week dinsdag zou krijgen, Tot mijn verbazing had ik het pakketje al op de zaterdag. Modelbouwland, Super!

Hans uit Amersfoort
Ik zat verlegen om die ene kleur verf. De winkel waar ik regelmatig mijn hobbyspullen haal was inmiddels gesloten. Ik besloot om via modelbouwland te bestellen en de volgende dag kon ik verder met verven met de juiste kleur. Ben tevreden.

Ivo uit Gouda
Voor mijn verjaardag een bouwpakketje cadeau gekregen van een vriend. Vol enthousiasme aan begonnen, tot de ontdekking gekomen dat er geen lijm was bijgeleverd! Snel op internet gezocht naar een winkel in de buurt, bij modelbouwland besteld en volgende (regenachtige)dag aan de slag gegaan. Misschien toch wat voor mij die hobby!

Saskia uit Bilthoven
Ik had alle verf besteld bij het bouwpakket. Het bleek dat ik een Revell kleurtje vergeten was te bestellen. Toen ik mijn bestelling een dag later ontving zat het kleurtje er gewoon bij. Gratis! Echt top service!

Ron uit Haarlem
Wat een keuze op deze internetsite, nooit gedacht dat er zoveel te koop was. Kan niet wachten totdat Modelbouwland zijn nieuwe winkel opent.

Jos uit Heerlen
Prima service. Had mijn bouwpakket besteld, nog even gebeld of het op voorraad was. Dat bleek het geval te zijn. Werd netjes te woord gestaan en kreeg zelfs nog tips over het bouwen van het bouwpakket. Niet allen verstand van verkopen, voor tips kun je ook terrecht bij modelbouwland.

Wenst u zelf uw ervaring(en) met Modelbouwland met andere gebruikers te delen, dan kan dit. U vult onderstaand formulier in en uw reactie wordt geplaatst.